Nákupní košík:  
Vás košík je prázdný
03 pro 2012

Ochrana osobních údajů

velikost písma zmenšit velikost písma zmenšit velikost písma zvětšit velikost písma zvětšit velikost písma Tisk

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží (sdělení jména a adresy dodání). Osobní údaje, které jsou poskytnuty kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Kupující dává prodávajícímu svůj souhlas ke shromažďování a zpracování těchto osobních údajů pro účely splnění předmětu uzavírané kupní smlouvy, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Francouzské speciality ochrana osobních údajů

Provedením objednávky kupující souhlasí se zasíláním akčních nabídek zboží e-mailem, pro zrušení je třeba kontaktovat prodávajícího e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Kategorie zboží

K2 Comments

K2 Calendar

« Září 2018 »
Po Út St Čt So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Najdete nás na:

Subscribe in a reader Francouzskespeciality na Facebooku Frdelik na Google+ Následuj mě

Zapojte se do soutěží a akčích nabídek

Bystřičná 632,104 00 Praha 10
Telefon: +420 772 888 888
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.